Muusikavideost audio teisendamine eraldiolevaks MP3 failiks – Freemake Video Downloader

YouTube downloaderKõigile tasuta Freemake Video Downloader võimaldab arvutisse laadida videosid rohkem kui 40-lt populaarselt veebisaidilt nagu näiteks YouTube, Hulu, MTV, MTV Music, VH1, DailymotionVimeo, Megavideo, StupidVideos jne (kaasaarvatud täiskasvanutele mõeldud pornosaidid) ja konvertida tiritavad videod kvaliteetsemaks failiks (näiteks AVI) või teisendada videos olev laul või muusikalugu ainult audio failiks (näiteks MP3). Lisaks arvutikasutajatele pole unustatud ka nutitelefonide omanikke – videoid saab teisendada opisüsteemi Android või salvestada iPod, iPad, iPhone ja PSP (PlayStation Portable) seadmetele.

Videot või laulu alla laadima pannes on võimalik valida erinevaid kvaliteeditasemeid – tirige kasvõi HD (High Definition) kvaliteedis videosid, kui tiritav fail seda ise võimaldab (allolevast videost on see kõik näha, et kuidas).

Programm sobib opisüsteemideleWindows XP/Vista/7

Paar pilti programmist:

MP3 and video downloader

Freeware video and mp3 downloader and converter

Klõpsa pildil selle suurendamiseks

Ärge unustage, et ka videote veebisaitidelt tirija Live Downloader võimaldab hõlpsasti videos olevat laulu või muusikat teisendada kvaliteetseks MP3 audio-looks.

Video and MP3 downloader and converter

Allolevas videos on näidatud, kuidas saab vidoklippe tirida arvutisse nii, kui videot on satutud vaatama läbi kellegi kodulehe või kuidas saab videosid tirida otse YouTube´st või teistelt videosid pakkuvatelt saitidelt. Loomulikult on videoklipis suuremat rõhku pandud just sellele, kuidas saab muusikavideost teisendada heli eraldiolevaks audiofailiks, näiteks MP3 lauluks.

Muide, see on mul esimene õpetus-video, mille tasutaks on ka audioheli ehk muusika. Kõik taustana olevad laulud on tiritud just Freemake Video Downloader abil ja teisendatud MP3-e. Igaüks võib ise veenduda, et laulude kvaliteet on suurepärane (kui ainult videosalvestusprogramm ise pole neid veidi kahjustanud).

NB! YouTube kasutustingimustes on kirjas, et iga kasutaja, kes laeb sellele saidile üles mistahes videot, muusikat või laule, vastutab selle eest, et need ei oleks autorikaitse all. Seega, kuna olen need taustaks olevad laulud just YouTube`st tirinud, siis olen kindel, et üleslaadija, kelle kontolt ma need laulud tirisin, on need üles laadinud seaduste ja tingimustega kooskõlas.

Videojuhend:


Sarnasest programmist, mis videote arvutisse alla laadimisel automaatselt konverdib videod sobivasse formaati või teisendab videofailist eraldi välja ainult MP3 audiofaili, saab lugeda artiklist Audio või video allalaadimine arvutisse ja salvestamine Android või iOS telefoni.


Freemake video downloader – converter´it olen maininud ka selles artiklis, milles ma õpetan, kuidas YouTube´st tiritud videoklippidest saab täispikka CD või DVD plaati valmis kirjutada – Jänku Jussi multikate YouTube´st arvutisse salvestamine ja CD või DVD plaadile kirjutamine


Lisa kommentaar