Microsoft Office alternatiiv – tasuta SoftMaker Office 2008 kontoritarkvara pakett

Microsoft Office parimaks alternatiiviks on muidugi kõigile täiesti tasuta OpenOffice kontoritarkvarapakett, mis sisaldab arvutustabelit (Excel alternatiiv), tekstitöötlust (Word alternatiiv), esitluste loomist (PowerPoint alternatiiv) jpt mooduleid, kusjuures see on ka eesti keeles saadaval. Kuid kes soovib, siis on võimalik arvutisse laadida kasvõi tagavaraks ka SoftMaker Office 2008 aasta täiesti tasuta kontoritarkvara paketi kas Linux´ile (versioon 2.2.5 ja uuem) või Windows´ile (Windows 7, Vista, Windows XP ja Windows 2000). Lisaks on saadaval sellele ka erinevate kirjatüüpide pakett.

Microsoft office alternatiiv

SoftMaker Office 2008 sisaldab mooduelid TextMarker (alternatiiv Microsoft Word´ile), PlanMarker (alternatiiv Excel´ile), SoftMaker Presentations ( PowerPoint alternatiiv) ja BasicMaker (skriptikeele moodulit Windows´ile). Kontoritarkvara paketti on võimalik laadida ka portatiivse- ehk kaasaskantavnaUSB abil ühendatavale mälupulgale, välisele kõvakettale jne. Ühildub Microsoft Office´ga ja võimalik on kasutada seda tarkvara piiramatut aega tasuta.

Programmi saamiseks tuleb registreeruda sellel lehel, isiklik seerianumber Softmaker Office täisfunktsioonides avamiseks saadetakse lahtrisse kirjutatud e-mail´ile. Või kasutage tasuta Office paketi saamiseks allpool kirjas olevat linki.

Microsoft Office freeware alternative

Softmarker Offise tasuta versiooni saamiseks tuleb registreeruda sellel lehel, vajalikud koodid ja paigaldusfaili allalaadimise link saadetakse e-mailile.

Microsoft Office Free alternative Softmarker Office for Linux

Kuna varem oli see kontoritarkvara pakett tasuline, siis sellepärast on ka video alguses näidatud, kuidas tasuta registreerimise numbrit saada.

Tutvustav video:

Loe ka Microsoft Office tasuta alternatiivist Tasuta kontoritarkvara firmadele ja eraisikutele – MS Office alternatiiv Libre Office

4 kommentaari to “Microsoft Office alternatiiv – tasuta SoftMaker Office 2008 kontoritarkvara pakett”

  1. Hanno Says:

    Ilusaid jõule kõigile.

    Küsimus, et kust kohast Sa neid eripakkumisi välja võlud. Ma ise olen ka neid otsinud, kuid satun alati kahtlastele lehekülgedele. Siit ka soov, et ehk Sa saaksid oma blogis rohkem selliseid pakkumisi tutvustada, kuna mina ega ka paljud teised ei oska ise neid otsida.

    Meeldib

    • Priit Says:

      Kauneid jõule ka Sulle Hanno ja kõigile teistele blogi külastajatele! 🙂

      Eripakkumisi leiab siit ja sealt, välisportaalidest ja -foorumitest, ent tõepoolest, üsna sageli pakutakse nende pähe ka võltsingut, mis tõesti võib viib kahtlastele lehtedele, millel pakutakse veelgi kahtlasemat programmi arvutisse laadimiseks. Samuti ka mõned eripakkumised ei tööta, lihtsalt kiiruga ja ise läbi katsetamata ehk kontrollimata on keegi info selle kohta kuskile üles riputanud.

      Samuti on küll ka üsna palju ausaid pakkumisi, kuid ma ei avalda neid siin blogis, sest iva on selles, et programm ise on “nõrgukene” või vastupidi väga “äkiline”, mis kasutaja arvutile ei või mitte kergemal kujul, vaid raskemal kujul kahju tuua – sellepärast avaldan siin vaid selliseid eripakkumisi, mis mul on endal läbi katsetatud ja olen veendutud, et need on täiesti ohutud avaldamiseks. Ma ei soovi, et keegi blogi külastajatest satub suhteliselt halvamaigulise rakenduse otsa.

      Ent loomulikult tuleb arvestada, et igale arvutile ei pruugi ka siin eripakkumisena avaldatud või misiganes teine programm sobida ja võib tekitada probleeme – arvuti ja selle opisüsteem paraku on üks pirtsakas elajas, mis talle heatahtlikult pakutavat alati ei omasta. Mina aga kasutan Acronis True Imagehttps://arvutiturve.wordpress.com/2009/12/05/tasuta-versioonid-partitsioonitaastajast-acronis-true-image/ – millega saan kahjustatud arvutit ehk tervet kõvaketta (partitsiooni) seisu tagasi viia varasemasse aega, kui kõik oli suurepärane. Ükski viirus või Fatal Error ei mõjuta seda.

      Reklaampakkumisi tasuta programmidest avaldan ka edaspidi ja kui hästi läheb, siis võibolla juba homme. 🙂 Eks näe…sest…

      … pean tunnistama, et avaldan viimasel ajal artikleid valudega võideldes ja hambad ristis kirjutades, sest juba oktoobrist alates pole meie riigi ravisüsteem suutnud mu kurnavatele kõhuvaludele ja üldisele väga kehvale enesetundele lahendust leida.

      Meeldib

      • Hanno Says:

        Ai kurja, kuidas tervisega siis nii hullusti on? No tervis on nii oluline, et ehk peaksid välismaalt abi otsima (ei väida, et Eesti arstid halvad on).

        Ise ma katsetan ka võimalikult palju erinevaid programme huvi pärast ja seega ootan iga programmi tutvustust pikkisilmi.

        Sulle Priit aga kiiret paranemist kõigi blogi lugejate poolt.

        Meeldib

      • Priit Says:

        Aitäh, Hanno, soovituse ja soovide eest!

        Arvan, et välismaale abi otsima saan ma minna alles järgmises elus, kuna 3 ühevanuse pisilapse kasvatamisele kulub kogu raha ära – kõike peab ju neile kolmekordselt ostma (riideid, jalatseid jne) ja sunniviisiliselt ei saa nende kasvu pidurdada ka 😉 . Pluss veel kõik muu – kolmekordne lasteaiamaks, kolm piletit näiteks kasvõi tsirkusesse või loomaaeda või lasteteatrisse jne. Aga on Sul ettepanekuid rahalises suhtes? ….. 🙂 🙂 🙂

        Meeldib


Lisa kommentaar