Video konvertimine mobiiltelefoni või arvutisse – BDLot Video Converter eripakkumine

Video converter all-in-oneKuni 5. jaanuarini 2012 on võimalik tirida tasuta kasutamiseks tasulist videote teisendajat BDLot Video Converter (muul ajal maksab 30 dollarit), milles on ka videojagamissaitidelt YouTube, Vimeo, Dailymotion, Metacafe, Myspace jt videote allalaadimise funktsoon (programmis ühise funktsiooninimetuse all YouTube Download).

Programmi abil saab kiiresti konvertida videoid kõikvõimalikesse formaatidesse, mida saab taasesitada arvutis või mida esitavad kasvõi näiteks Apple tooted, iPhone, iPad, iPod, mobiiltelefonid Nokia, Samsung, LG, Motorola; Blackberry või Android süsteemil põhinevad mobiilid.

Mis veelgi toredam – programm sobib kõikidele Windows operatsioonisüsteemidele: Microsoft® Windows 98, NT, 2000, 2003, XP, Vista (32 & 64 bit), Windows 7 (32 & 64 bit).

Videote saamine mobiiltelefoni, mobiilidesse

Programm toetab üle 200 video/audio koodeki, mis võimaldab teisendada videoid nendesse formaatidesse, mida toetab arvutis olev meediaplayer. Samuti saab videoid konvertida erinevatesse esitusformaatidesse, mida toetavad mobiiltelefonid või mobiilsed seadmed.

Kõrge kvaliteediga  videote tegemine

Näiteks:

Mobiiltelefonidesse või mobiilsetesse seadmetesse video konvertimine:

Apple Device:
iPod, iPod classic, iPod touch, iPod nano, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPad/iPad 2, Apple TV, Apple TV HD

Sony Device:
PSP, PS3, PS3 HD

Videote saamine iPhone, iPod, iPad, Apple mobiili, mobiiltelefoni

Microsoft Device:
Xbox, Xbox 360, Zune, Zune HD

Windows Mobile devices:
Pocket PC, Dell Axim X51, HP iPaq series

Google Phones:
Nexus One, HTC Hero, HTC G2 Magic, HTC Tattoo, jne.
General 3GP Mobile phone, Android, Blackberry, Nokia, PDA, Zen

Videod Samsung, Motorola, LG, Sony mobiiltelefoni

Programmi abil saab videote ebavajalikke alguseid eemaldada või lõpuosa lühemaks lõigata, samuti video kõrgust või laiust kärpida ning videost ainult muusika välja lõigata (to Music). BDLot Video Converter´isse on ka sisse ehitatud DVD plaatide kõrvetaja. Kui soovitakse videost kirjutada DVD kvaliteedis plaat, siis tuleb valida „to DVD“ ja „to DVD Disk“ ning vajutada Start. CD või DVD plaat olgu muidugi juba arvuti CD/DVD seadmes valmis.

Kvaliteetsete videote valmistamine ja DVD-le salvestamine

Mõned video formaadid, mida programm toetab konvertimisel:

High Definition Video ehk HD kõrge kvaliteediga videod:
High Definition Video: AVCHD Video (*.mts, *.m2ts), H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.wmv, *.xwmv), Blu-ray Video (*.mts, *.m2ts), HDTV Video (*.ts), Matroska Video (*.mkv)

HD-Camcorder Video ehk videokaamerate poolt salvestatud videod:
JVC HD camcorder Video (*.mod, *.tod), Sony HD camcorder Video(*.mts, *.m2ts), Panasonic & Canon HD camcorder Video

Regular Video ehk tavapärased videoformaadid:
AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, H.264/MPEG-4, DivX, Xvid, MOV, RM, RMVB, VOB, ASF, 3GP, 3G2, QT, DAT, Google TV, WebM, VPX 8

Website Video ehk videoklippe pakkuvatelt veebisaitidelt arvutisse laetavad videod:
(HD) Youtube, Dailymotion, Yahoo! Video, Metacafe, Myspace, Break, FunnyHub, Sevenload jne.

Videote tõmbamine, allalaadimine Youtubest jt video jagamise saitidelt

BDLot eripakkumise leht asub siin /special-offer/. Vasakul on märge Giveaway, kust vali Get it for Free. Allolevas videos on ka kõik see ära näidatud, kuidas BDLot Video Converter käivitusfaili arvutisse tirida, sisestada legaalne seeriavõti ja näidatud ära funktsioonid ning kuidas nendega töötada.

Video converter and DVD burner - legal license

Videoülevaade video konvertijast mobiilidesse või arvutisse:

Vaata ka teemat Video ja audio töötlus ning konvertimine .

arvutiturve.wordpress.com

5 kommentaari to “Video konvertimine mobiiltelefoni või arvutisse – BDLot Video Converter eripakkumine”

  1. Erki Says:

    Tere:
    Tülitan küll valele teema juurde,aga ma ei osand siit kusagil maili adret leida.
    Ühesõnaga,kas on olemas mingeid dvd playerit,millega filme vaadata(dvd-sid siis) ,ikka tasuta., midagi selliseid ,mis nero progega kaasas on ja võib vabalt olla muud,mis ilma vigadeta töötab.
    Tea win 7 miskipärast ei seedi nero playerit,ehk saad abiks olla.
    Parimat:)

    Meeldib

    • Priit Says:

      Hei Erki,

      vasakul teemade reas on ju selgelt olemas Audio, Video teema all alamteemana viide nii muusikat kui filme mängivatest / taasesitavatest Media player, Pleier´itest – https://arvutiturve.wordpress.com/category/audio-video/meedia-player-pleier/ . Kokku olen praeguseks tutvustanud nelja multimeedia playerit, tulevikus teen kindlasti veel juurde artikleid headest filmide, videote, muusika ja laulude taasesitamise programmidest ehk meedia player´itest arvutisse. 🙂

      PS. Minu e-posti aadressi leiab Arvutiturve ülemiselt veerult, lehelt Blogist – https://arvutiturve.wordpress.com/about/ . Seal tuleb [ät] vahetada @ vastu. Praegusel kujul on ta sellepärast üleval, kuna mööda internetti roomavad pahatahtlikud otsirobotid ja need teele läkitanud kurjamid, võivad õigesti kirjutatud e-posti aadressi leides ja omastades müüa selle edasi spämmeritele või ise hakata seda omades spämmi laiali saatma ka sellele aadressile. Niisugusel kujul, nagu ma olen seal oma e-postkasti aadressi märkinud, kaitstakse oma e-posti, kui need on avalikult mingil internetilehel üleval.

      Veel: Kui sa saadaksid mulle e-mailile mõne küsimuse, mis ei ole täiesti privaatne, siis kindlasti oleksin selle avaldanud ka siin oma blogis. Seega vahet ei ole, kuhu sa oma küsimused saadad, pigem oleks mul hea meel, kui tavapärased küsimused tulevad siia kommentaaridena ja tõelist privaatsust omavad küsimused e-mailile.

      PPS. Kui oleksid põhjalikumalt surfanud mu kodulehel või kasutanud mingi sõna- või sõnafraasi leidmiseks paremas nurgas olevat Otsi lahtrit, oleksid ka ilma minuta leidnud omale vajaliku info 😉

      Ilusat aasta lõppu Sulle! 🙂

      Meeldib

  2. Erki Says:

    Tänud:
    Katsun hoolikam olla teinekord.
    Playerid olid okid,et töötab.
    Teagi ,mida võiks soovitada veel.
    mIRC oli kunagi selline proge ,mida ma kasutasin,kui ta free oli ,aga nüüd tasuline ja ei leia temale samaväärt vastast,ehk oled kursis ka selliste asjadega:)
    Online tv-d näiteks,millest võiks kirjutada.
    Parimat:)

    Meeldib

    • Priit Says:

      Hei Erki!

      Tore, kui avaldatakse soove, millest võiksin ülevaateid kirjutada. Teinekord on endal raske mõistatada, mida blogi lugejad sooviksid lugeda. Kuid viimasel ajal ei saa ma kellelgi enam lubada, millal need artiklid valmis saavad – kahjuks on ka neid, kes ootavad vastuseid oma küsimustele juba aastajagu. Kuid püüan anda endast parima! 🙂

      Põnevat aasta lõppu Sulle, Erki!

      Meeldib

  3. Jõulukingitus WinX HD Video Converter Deluxe – Apple Mac ja Windows kasutajatele « Arvutiturve Says:

    […] paar päeva tagasi kirjutasin ühest tasuta jõuluerist Video konverteerimine mobiiltelefoni või arvutisse – BDLot Video Converter eripakkumine, kui samad tegelased pakuvad oma teise internetilehe kaudu uut jõuluüllatust. Kuni 5.jaanuarini […]

    Meeldib


Lisa kommentaar