Andmete automaatne varundamine ja taastamine – Ocster Backup Pro 6 eripakkumine

Antud eripakkumine on lõppenud, kuid tasuta versioon (freeware) on jätkuvalt saadaval!

Ocster Backup Pro on väga lihtne ja täisautomaatne vahend varundamaks tagavaraks kas USB abil ühendatavale seadmele (väline kõvaketas, mälukaardid, MP3 mängijad jne) või arvuti teisele kettale kasutajale olulisi andmefaile.

Kausutaja ise peab vaid esialgu programmist valima, mida nimelt ta soovib varundada – näiteks kindlaid kaustu My Documents, My Pictures, My Music, My Videos jne või kategooriaid failitüüpide järgi – Photos/Pictures (JPG, BMP, PNG jne), Text Documents (Word, RTF, PDF jne), Music/ MP3 (WMA, AAC, WAV, MP3 jne) jne. Samuti saab ta niimoodi lisada varundamisse Internet Explorer ja Mozilla Firefox sätteid ning järjehoidjaid (bookmarks) või Outlook ja Thunderbird e-kirju, kalendrit jne. Seejärel peab veel valima sobiva aja – päeva, nädala jne -, millle järel hakkab programm ajatatud toiminguna automaatselt varukoopiaid tagavaraks salvestama. Sest just homme võib olla see päev, kui arvuti põhiketast tabab krahh ja kõik sinna salvestatud failid lähevad kaduma.

fotode, muusika, videote tagavaraks salvestamine

Programm võimaldab varukoopiaid kaitsta salasõnaga ja turvaliselt krüpteerida. Samuti on neid võimalik n-ö kokku suruda, et tihendatult ruumi säästa.

Sobib süsteemidele Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003 või Windows Server 2008, nii 32- kui 64 bit süsteemid.

Muidu 40 Eurot maksva programmi saab tasuta tirida Chip Online.de lehelt. Ehkki sealt saab paigaldusfaili arvutisse salvestada, siis programmi täisfunktsioonides avamiseks tuleb registreeruda sellel lehel. Videos on näidatud, kuidas seda täpselt teha.

Kaua antud eripakkumine kehtib, ei ole teada.

Alati on teile endale lihtsam, kui teete järjepidevalt tagavarakoopiaid teile olulistest failidest, kas siis selle programmi abil või käsitsi. Enda kogemustele põhinedes võin kinnitada, et minu käest abi küsinud inimestel pole kokkujooksnud opisüsteemi pärast muret eriti kellelgi – alati saab ju uue Windows paigaldada – küll aga on suurimaks mureks olnud rikutud kettale jäänud koolitööde, salvestatud isiklike perefotode ja –vidote või muude tähtsate dokumentide kättesaamine. Ega jah – kui kasutaja NÜÜD ja KOHE ei mõtle talle vajalike failide varundamisest teisele kettale, CD/DVD-le, USB abil ühendatavale seadmele jne, siis HOMME võib juba hilja olla sellele mõtelda. PS: Loodan, et viimase lausega ma kellelgi midagi ära ei sõnunud! 🙂 Muretus ja viitsimatus maksavad alati kätte!

Programmist on saadaval ka tasuta versioon, mille võib tirida otse siit, kuid loomulikult on selles mitmed funktsioonid välja lülitatud, mida pakub tasuline versioon.

pictures, music, videos backup

Ülevaade programmist videona:



Loe ka alternatiivist andmete ja failide taastamisel:  Andmete varundamine ehk tagavarakoopiate tegemine – Backup4all Lite tasuta litsents


Üks vastus to “Andmete automaatne varundamine ja taastamine – Ocster Backup Pro 6 eripakkumine”

  1. Tagavarakoopiate tegemine ehk andmete varundamine – Backup4all » Arvutikaitse Says:

    […] Ühest taolisest varundamist abistavast programmist olen kirjutanud artiklis Andmete automaatne varundamine ja taastamine – Ocster Backup Pro 6 eripakkumine. […]

    Meeldib


Lisa kommentaar