Arvuti kiirendamine mängimise või töö ajaks vaid ühe klõpsuga – JetBoost

Kõigile tasuta JetBoost võimaldab väga lihtsasti ja vajadusel ka ajutiselt kiirendada arvuti tööd ühe nupuvajutusega (Start to Boost). Süsteemi kiirendaja sulgeb taustal töötavad palju ressursse nõudvad mittevajalikud protsessid ja teenused (services), puhastab operatiivmälu (RAM) ning optimeerib arvuti protsessori jõudlust. Kasutaja saab ise valida, kas tal on vaja arvuti kiirust tõsta töötamiseks (For Work), mängimiseks (For Game ) või soovi korral saab ta ise valida rakendused, mida arvuti kiiruse tõstmiseks välja lülitada (Custom – Valikuline – programmis nime all Tavaolek).

Arvuti kiirendamine ühe klikiga

Kõik väljalülitatud rakendused saab pärast töö tegemist või mängimist samuti vaid ühe klõpsuga tagasi sisse lülitada (Restore – Taasta), et kõik arvuti funktsioonid töötaksid taas tavaolekus ja ei tekiks probleeme, et mõni vajalik rakendus ei tööta korralikult.

Mängude kiirendamine, arvuti kiiremaks tegemine

Tasuta arvuti kiiremaks muutmise programm

Programm on saadaval ka eesti keeles ning portatiivse ehk kaasaskantava versioonina. Portatiivse versiooni saab arvutisse tirida nii, kui valitakse programmiaknast More (Veel)Portable version.

Speed up computer with portable jetBoost

Sobib operatsioonisüsteemidele Microsoft Windows 8 (Developer Preview), Windows 7, Vista, XP ja 2000 (32-bit ja 64-bit versioonid).

Läbi rakenduse saab arvutisse tirida registripuhastamise programmi JetClean.

Ülevaatlik video arvutisüsteemi kiirendajast JetBoost:



arvutiturve.wordpress.com

3 kommentaari to “Arvuti kiirendamine mängimise või töö ajaks vaid ühe klõpsuga – JetBoost”

  1. Erki Says:

    Tere:
    Tundub hea kraam olevat.
    Katsetasin niipalju,et vaatasin palju see programm on suuteline minu arvutit kiiremaks teha siis ja tulemus oli 42%
    Muide,see video ei mängi siin,mida sa oled ikka iga programmi tutvustuseks pannud.Võibolla viga minu arvuti seadetes või mitte.
    Gamebooster peaks sama asi olema,aga sel oli free asjaga piirangud ka,et sa favoriti alla panna ühe mängu aind.
    Igatahes tundub hea.
    Parimat
    Erki.

    Meeldib

  2. Arvuti on aeglane, mida teha? Arvuti puhastamine vaid ühe klõpsuga – JetClean « Arvutiturve Says:

    […] Booster (Jõudluse parandamine) abil saab arvutisse paigaldada soovi korral programmi nimega JetBoost, mille abil saab sulgeda palju ressursse nõudvaid rakendusi ja teenuseid (services), et kiirendada […]

    Meeldib


Lisa kommentaar