Eesti pühad, lühendatud tööpäevad ja lipupäevad on aasta kalendrisse lisatud!

Best Calendar to desktop freeware- Year CalendarHiljuti kirjutasin ühest suurepärasest aasta kalendrist (Ultimate Calendar 2013. või 2014. jne arvuti ekraanile), mida saab arvutisse paigaldada ja kasutada seda arvuti ekraanil justkui kalendrit, mis riputatakse kontori- või toa seinale. Nüüd sisaldab Ultimate Calendar eesti- ja vene keeles Eesti riigipühasid ja riiklikke tähtpäevi, Eesti lipupäevi ning isegi lühendatud tööpäevi, mis eelnevad meil neljale suurele pühale.

Eesti riigipühade kalender 2013, 2014, 2015 jne

Nii eesti- kui vene rahvusest sekretärid, raamatupidajad ja juhiabid või lihtsalt tavalised kodukasutajad saavad ilma internetist otsimata vaadata kõiki olulisemaid Eesti pühasid, mis meil kehtivad.

Lühendatud tööpäevad Eestis ja Eesti lipüpäevad ning riigipühad

Kusjuures, kui alati on olnud probleem, et kuidas teada saada liikuvate pühade kuupäevi järgmiste aastate kohta, siis Ultimate aasta kalender arvutab selle ise välja. Näiteks, Suur reede on liikuv püha, mida pühitsetakse ajavahemikus 17. märts kuni 20. aprill vastavalt Kristuse surmapäevale. Sellel aastal oli see 29. märts, kuid raske on arvutada, mis kuupäeval see püha on kas järgmisel-, ülejärgmisel- või hoopis 2016. või 2020. aastal. Ultimate Calender annab sellele täpse vastuse, ehk siis järgmisel 2014. aastal on Suur reede kuupäeval 18. aprill, 2015. aastal 3.aprillil, 2016. aastal on 25. märtsil ja 2020. aastal 10. aprillil. Lihtne! 🙂

Pühade kalender arvutisse - riigipühad, riiklikud pühad, lipupäevad

Loomulikult saab aasta kalendrisse lisada isiklikke märkmeid, sündmusi, ülesaindeid jne, mida peaks tegema ja mis meelest ei läheks. Sellest olen põhjalikumalt kirjutanud aasta kalendri esimeses artiklis ja näidanud esimeses videos., kuidas neid saab kalendrisse sisestada.

Best free year or month calendar

Ultimate kalendris on nüüd ka kolm uut programmi välimust –“Green”, “Light_gray”, “Pastel_green” – mis ehk sobivad tagasihoidlikumatele põhjamaalastele ja lääne-eurooplastele rohkem. Kuid ei maksa unustada, et programmi välimust saab igaüks vastavalt oma maitsele muuta või täiustada! Seda on näidatud ka uues ülevaatlikus videos, mis on nüüd tehtud Ultimate Calendar uue Beta ehk katsejärgus oleva versiooni põhjal. Kõik vähemalt minu arvutis töötab hetkel hästi (vaid iga kord ei suuda ta salvestada uut välimust, peab mitu korda proovima), ja tuleb arvestada, et Avast viirusetõrje ei pruugi esialgu seda uut Beta versiooni ära tunda, andes hoiatava teate, et kas ikka soovite seda programmi arvutisse paigaldada. NB! Kui Beta versioonis mingi funktsioon teil ei tööta, siis tirige Ultimate Calendar töötav ja kontrollitud versioon arvutisse  – Ultimate Calendar Full Free 1.6.0.0a Final (Update 2).

Aasta kalender või kuu kalender ekraanile

Ja kui muudate välimust (Face) teise vastu või ise töötlete kalendri välimust omale meeldivateks värvideks, ärge unustage seda salvestada (Save). Samuti,  kui lisate oma isiklikke märkusi programmi, näiteks Personal date sets, siis samuti tuleb need kinnitada, vajutades programmi alumises osas olevale lingile Apply.

Kalender on mugav ka selle tõttu, et aasta kalender või kuu kalender ei pea olema pidevalt ekraanil lahti vaid liigutades noolt kella juures tegumireal punase nr. 1 peal, kuvatakse kõik tulevased (või ka eelnevad pühad ja märkmed, kui programmist pole teisti määratud, videos on see näidatud) riigipühad, riiklikud tähtpäevad, lipupäevad või lühendatud tööpäevad ja isiklikud märkmed esile. (Pidin just kirjutama, et kui keegi vaatab allolevat pilti ja küsib, et miks USA tähtpäevades on olemas kirje, et keegi Leedi Godiva ratsutas alasti läbi tänavate ja turuplatsi, siis ma ei tea vastust, kuid lõpuks siiski vist leidsin vaste siit. ) 🙂

Best calendar year or month to desktop

Muide, kui firmadel või eraisikutel on koostööpartnereid või sõpru riikides, mille kohta on programmi juba riigipühad sisestatud (Armenia, Austria, Belarus, Belgium, Canada, Denmark, Estonia, France, Germany, Greece, Italy, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Macedonia, Netherlands, Norway, Russia, Serbia, Ukraine, USA), siis on Ultimate Calendar ka selles suhtes suureks abiks, et saate kalendrist vaadata teid huvitava riigi pühasid ning siis sõpru ja koostööpartnereid pühade puhul  meeles pidada!

Rahvusvaheline ja rahvuste kalender arvutisse

Ultimate Calendar teine osa video ülevaatest, kus on sees juba Eesti riigipühad ja riiklikud tähtpäevad, Eesti lipupäevad ja lühendatud tööpäevad Eestis nii eesti keeles kui ka vene keeles. Samuti saab siin näha uut kolme välimust ja kuidas saaks igaüks ise programmi välimust muuta kasvõi olemasolevaid välimusepõhjasid kasutades.

arvutiturve.wordpress.com

2 kommentaari to “Eesti pühad, lühendatud tööpäevad ja lipupäevad on aasta kalendrisse lisatud!”

  1. Aasta kalender 2013 (või 2014 jne) arvutisse isiklike märkmetega või riigipühadega | Arvutiturve Says:

    […] Artikli teine osa on valmis: Eesti pühad, lühendatud tööpäevad ja lipupäevad on aasta kalendrisse lisatud! […]

    Meeldib

  2. Glary Utilities Pro tasuta – populaarne Windows süsteemide hooldusprogramm | Arvutiturve Says:

    […] avanevaid programme palju, näiteks kasvõi  Scott´s Gmail Alert ja kuu-või aastakalender Ultimate Calendar või kell-imateade ekraanil HTC Home, siis uuel versioonil on komme need kõik alglaadimiselt […]

    Meeldib


Lisa kommentaar