WinUtilities Pro täisversioon tasuta

NB! Antud eripakkumine on lõppenud!

Süsteemihooldusprogramm WinUtilities tasuta versioonist olen kirjutanud siin. Nüüd aga pakuvad WinUtilities arendajad  40 dollarit maksvat programmi koostöös Softpedia`ga tasuta kasutamiseks kasvõi elu lõpuni. Programmis on avatud kõik funktsioonid, mis teeb kasutamise veelgi mugavamaks.

Tasuta pakkumisest saab lugeda YL software lehelt, kus on välja toodud ka programmi registreerimiseks vajalikud koodid (regname ja regcode). Tirida saab siit.

programmi tasuta pakkumine

Pärast programmi arvutisse tirimist ja paigaldamist polegi muud vaja teha, kui valida Enter Registartion Key, toksida avanevasse litsentsilahtritesse koodid sisse, sulgeda programm ja seejärel taaskäivitada. Litsents ei aegi kunagi, kusjuures ka programmi värskendused on tasuta.

winutilities serial key

Võrreldes tasuta vesiooniga toimivad slles programmis ka funktsioonid EXE Protector, mille abil saab keelata teatud programme avanemast, ja Task Scheduler, mis võimaldab programmi sättida ajatatult automaatselt arvutit puhastama.

EXE Protector´it saab kasutatada ebassobivate rakenduste blokeerimiseks. Peamiselt kasutavad seda programmifunktsiooni meeleheitele viidud lapsevanemad, kui sõbralik jutuajamine lapsega pole tulemusi andnud, ning seejärel viimases hädas keelavad selle abil mõnede mängude avanemise või ka näiteks MSN-i, Skype jne suhtluskanalid. Ka firmade tööarvutites kasutatakse seda võimalust keelatud rakenduste blokeerimiseks.

Näiteks, kui soovitakse blokeerida Windows Live Messengeri , siis tuleb programmist avada EXE Protectror, liikuda Next abil edasi kuni lingi Browse abil avada failiredel ja selle abil leida üles, kus asub messengeri avanemisfail (Local Disk C – Program Files – Windows Live – Messenger – msnmsgr.exe), see hiireklikiga aktiivseks teha ning valida Open.

how block messenger

Seejärel tuleb kaks korda sisestada salakood, valida Next, kuni programm annab õnnestunud blokeerimise korral teada kirjaga Sucess. Koodi saab maha võtta, kui korrata kogu eelnevat  protsessi, ent valida Process Options realt Remove the password from my file that protected. Kui nüüd püüatkse messengeri avada, kuvatakse lahter Enter Password. Vale koodi sisestamisel teatatakse veast.

Loomulikult on olemas võimalusi ka taolistest kaitsemeetoditest mööda minna, ent tavakasutajad neid ei tea.

kuidas blokeerida msn, messenger

Task Scheduler on aga väga mugav funktsioon kasutajale, kuna võimaldab sättida programmi automaatselt arvutit puhastama kasutajale sovival ajal.

arvuti puhastamine automaatseks

Programmist pikemalt ja kõigist selle teistest funktsioonidest koos eestikeelsete vastetega olen kirjutanud selles artiklis.


Lisa kommentaar