Tuneup Utilities 2010 tasuta versioon Windows 7, Vista ja XP-le süsteemi optimeerimiseks

Tuneup Utilities ei vaja pikemalt tutvustamist. Aastaid on see olnud üheks tuntumaks ja populaarsemaks arvuti optimeerimise, parandamise ja tweakimise programmiks, mille abiga saab muuta arvuti töö kiiremaks ja stabiilsemaks.

Tuneup Utilities vanemast versioonist olen kirjutanud artiklis Tuneup Utilities 2009 süsteemihooldusprogrammi ametlik tasuta litsents saadaval. Sellest leiab ka viite 2007 aasta versioonini, milles olen enamiku TuneUp programmi funktsioonide tööst lahti seletanud.

Tuneup Utilities 2010 promotion

Suurendamiseks klõpsa piltidel

Kui 2009 aasta versioon sobib ainult Windows XP-le, siis hetkel tasuta pakutav 2010 aasta versioon sobib lisaks veel operatsioonisüsteemidele Windows 7 ning Vista 32 bit ja 64 bit versioonidele. Kaua see eripakkumine kehtib, ei ole teada.

TuneUp Utilities 2010 serial

Programmi tasuta litsentsi saamiseks ava TuneUp + Computershopper promomisleht, kirjuta lahtrisse oma toimiv e-maili aadress, alumisse lahtrisse toksi nõutud tähed-numbrid ning vajuta Request product key (taotle programmi tasuta seerianumbrit). Pärast seda saadetakse see e-mailile koos lingiga, kust saab programmi käivitusfaili arvutisse tirida. Programmi võib ka otse sellelt lehelt arvutisse tõmmata. Kõik see toiming on näidatud ka allolevas videos.

NB! Hoidke saadud seeriavõti alles, kuna see ei kaota kehtivust. Kui paigaldate uue operatsioonisüsteemi, saate sama Tuneup utilities 2010 aasta versiooni kasutada uuesti ka sellel.

Giveaway programs

TuneUp utilities eelmise aasta 2010 versioon pakub uuendusi, mida varasemates versioonides ei ole:

Turbo Mode:

Turbo kiirendus võimaldab välja lülitada mitmeid taustal töötavaid ebavajalikke protsesse, mis aeglustavad arvuti tööd. Eriti hästi sobib selline rakenduste väljalülitamise meetod neile, kes mängivad palju ressursse nõudvaid arvutimänge.

Tuneup utilities 2010 seerianumber tasuta

Live Optimization:

TuneUp Live Optimization optimeerib automaatselt ja reaalajas taustal töötavaid protsesse, mis kasutavad palju arvutiressursse. Põhimõtteliselt optimeeritakse vähemvajalikud protsessid ja rakendused madalama prioriteediga tööle, et arvuti saaks täisvõimsusel kasutada hetkel kõige vajalikemaid rakendusi.

Automaatne arvuti hooldamine ja puhastamine

Nagu öeldud, enamik funktsioone TuneUp hooldusprogrammist on lahti seletatud artiklis Arvutisüsteemi optimeerija TuneUp Utilities 2007 tasuta versioon. Kui miski siiski selgusetuks jääb, palun küsige üle. Usun, et allolev ülevaatlik videogi annab palju aimu, milleks see arvutisüsteemi hooldusprogramm kasulik on.

Veelkord lühidalt ja kiirelt korrates saab selle programmi abil:

  • Kiirendada ja optimeerida Windows süsteemi üleslaadimise- ehk avanemiskiirust (startup) ja samuti ka sulgemiskiirust (shutdown) – programm annab ka ise soovitusi rakenduste väljalülitamiseks (Optimize system startup and shutdown).
  • Defragmentida arvuti kettaid. Loe lisa: Arvuti defragmentimisest ja selle tähtsusest. (Defragment hard disks).
  • Eemaldada vigaseid otseteesid ekraanil (Remove broken shortcuts)
  • Puhastada registrit rämpsust ja vigastest registrikirjetest (Clean registry)

Registry cleaner free Giveaway

  • Lülitada sisse automaatse reaalajas süsteemi optimeerimise funktsiooni (Live Optimization)
  • Lülitama sisse Turbo optimeerimiserakenduse arvutiprotsesside kiiruse ja kasumlikkuse tõstmiseks (Turbo Mode)
  • Võitma juurde vajalikku kettaruumi kustutades ebavajalikke faile ja vanasid taastefaile (Gain disk space)
  • Konfigureerida süsteemi startup-faile, mis arvuti avanedes automaatselt käivituvad ja seoses sellega reguleerivad ka arvuti avanemise kiirust (Configure system startup)
  • Eemaldada arvutist ebavajalikke programme (Display and uninstall programs)
  • Parandada arvutis ettetulevaid vigasid, kui näiteks ikoonid kaovad ekraanilt või Windows värskendused (Windows Update) ei tööta enam jne (Fix common problems)
  • Taastada kogemata kustutatud faile (Restore deleted files)
  • Kontrollida vigu kõvakettal (Check hard disk for errors)

How check hard drives for errors

  • Vaadelda täpsemat infot arvutis töötavate programmide kohta, vajadusel need sulgeda või käivitada (Manage running programs)
  • Mugandama omale meeldivamaks või kasulikumaks Windows välimust (Customize Windows). Näiteks TuneUp Utilities on väga heaks vahendiks muutma Windows sisselogimispilti – Logon screen

Kuidas muuta windows sisselogimise pilti

  • Käivitama 1-kliki hooldusrakenduse (Start 1-click Maintenance) ning sättima see automaatselt tetatud ajavahemiku järel süsteemi korrastama.
  • Kui midagi läheb valesti ja kasutaja arvuti töös ilmnevad häired või ei meeldi talle teatud puhastamis- või optimeerimisjärgsed tulemused, saab alati arvuti varasemat seisu taastada valides Undo Changes.

Kuidas saada Tuneup Utilities 2010 ametlik tasuta seeriavõti (serial key) ja millised näevad välja programmi peamised funktsioonid, seda saab vaadata programmi tutvustavast videost:


arvutiturve.wordpress.com

2 kommentaari to “Tuneup Utilities 2010 tasuta versioon Windows 7, Vista ja XP-le süsteemi optimeerimiseks”

  1. Martin Says:

    Viimane s***!
    Kuidas see programm ära blokeerida, et ta arvutit tööle lylitates automaatselt tööle ei hakka?????

    Meeldib


Lisa kommentaar