Tasuta universaalne meedia player Windows´ile, Linux´ile või Mac OS X-ile

Kõigile tasuta UMPlayer ehk Universal Multimedia Player on oma nimetust väärt. Eelkõige just sellepärast, et sobib paljudele operatsioonisüsteemidele – Windows XP, Vista, Windows 7, Apple Mac OS/X ja GNU/Linux ((Ubuntu/Debian) süsteemidele. Mängib audio CD-sid, DVD plaate, esitab tõrgeteta arvutis nii muusikat kui filme. Õige paigaldusfaili saab tirida UMPlayer allalaadimislehelt.

Freeware media player for Linux, Windows and Mac OS

Suurendamiseks klõpsa piltidel

Player´isse on sisseehitatud enam kui 270 audio ja video koodeki, kaasaarvatult mängib maha AAC, AC3, ASF, AVI, DIVX, FLV, H.263, Matroska, MOV, MP3, MP4, MPEG, OGG, QT, RealMedia, VOB, Vorbis, WAV, WMA, WMV, XVID meediafaile, mis tähendab, et eraldi koodekeid filmide vaatamiseks või muusika kuulamiseks ei ole vaja arvutisse paigaldada.

Free media player UMPlayer

Player on koostatud kahe teise pleieri põhjal – SMPlayer ja MPlayer. Tõlgitud on paljudesse keeltesse, kaasaarvatult ka eesti keelde, mis hõlbustab funktsioonidest arusaamist.

Huvitavaks teeb playeri asjaolu, et otse läbi selle saab siseneda tasuta internetiraadio kanalite lehele Shoutcast.com, otsida muusikat laulja või ansambli nime järgi ning otse neid muusikalugusid läbi programmi kuulata. Samamoodi saab läbi playeri avada Youtube.com, leida sobiv video, seda vaadata ja soovi korral ka arvutisse tirida. Kõik see on playerit tutvustavas videos näidatud.

Youtubeśt videote salvestamine arvutisse

Free MP3

Toetab subtiitreid ja subtiitrite otsimist filmidele. Mängib ka poolikuid ja kahjustatud meediafaile, mida vigade tõttu pole võimalik muidu kuulata või vaadata. Võimalik valida mitme playeri erineva välimuse vahel.

Shrek koos subtiitritega

Player´it tutvustav video:


Valiku teistest multimeedia playeritest leiab teema alt Meedia player (Pleier)

arvutiturve.wordpress.com

Lisa kommentaar