Kõik-ühes meedia player filmide ja muusika esitamiseks arvutis – DAPlayer Free

Tasuta multimeedia player DAPlayer on lihtne ja võimas audio/ video mängija Windows süsteemidele. Programmiga tuleb kaasa üle 320 video koodeki ja ligi 130 audio koodekit, mis võimaldab probleemideta mängida arvutis enamlevinud meediafaile – DVD videosid, CD muusika plaate, kõrgekvaliteetseid HD (High Definition) videofaile, kaasaarvatud Bluray AVCHD, TS, MKV, MPEG4, H264 jne video formaate. Toetatud on ka filmide subtiitrite esitamine.

tasuta meedia player (DVD/CD mängija arvutis)

DAPlayer ühildub ja mängib maha BD+ ja AACS kopeerimiskaitsega Bluray plaate võimaldades need dekrüpteerida ja teha neist varukoopiaid kõvakettal. Samuti võib seda meediamängijat nimetada regioonivabaks DVD palyer´iks (Region free), kuna suudab esitada kõigisse 1-6 piirkonda lukustatud DVD plaate.

Toetab helikvaliteete TrueHD, AC3/Dolby Surround kuni kaheksast audiokanalist ja võimaldab helifaile kuulata kõrvaklappidest otse programmist ühendades. DAPlayer põhineb BASS audiosüsteemil.

player muusika kuulamiseks

Kõik-ühes meediaplayer mängib sujuvalt YouTube`st või teistelt populaarsetelt saitidelt tiritud video- või audio faile nagu  MPEG1 / 2, WMV / ASF, 3GP, AVI, MOV, RM / RMBV, OGV, FLV, MP4, H.264, M4V, DIVX, WEBM ja helifailidest AAC, AC3, OGG, MP3, MPC, WAV, WMA jne.

audio ja video player arvutisse

Programm võimaldab pildistada/salvestada mistahes videotest ja filmidest mugavalt kaadreid ehk teha hetke ülesvõtteid mängivast videofailist (snapshot).

Ice Age - Scrat

Väidetavalt sobib kõikide Windows operatsioonisüsteemidega.

Videoülevaade pleierist DAPlayer:

Täiendatud 21.jaan. 2011.a.

Kui arvutis olev meedia player ei mängi muusika- või video faile, siis võib selle playeri kõrvale tirida teise DVD/CD/audio/video mängija (näiteks DAPlayer´i) ja kontrollida, kas ehk see parandab probleemid. Kui vead on jätkuvad, siis suure tõenäosusega on probleem draiverites, mida tuleb kas uuendada või välja vahetada.

Uus tiritud player ei saa automaatselt peamiseks ehk vaikimisi pleieriks. Et playerit seadistada avama teatud meediafaile, tuleb kas audio- või video failil (MP3, WMA, AVI, FLV) teha paremklõps, valida Open with – Choose default program, (kui Recommended Programs real ei ole soovitud uut playerit esindatud) avada Browse, otsida failiredeli abil üles playeri asukoht arvutis (My Computer – Program files – DAPlayer), … .exe fail hiirega aktiivseks teha, valida Open ja OK. Antud valitud faile hakkab nüüd vaikimisi esitama uus player.

Valiku teistest headest meedia playeritest leiab teema alt Meedia player (Pleier)


arvutiturve.wordpress.com

8 kommentaari to “Kõik-ühes meedia player filmide ja muusika esitamiseks arvutis – DAPlayer Free”

  1. Anni Says:

    Tundub olema vahva ja asjalik “jubin”. Kui poja homme koju tuleb, siis otsustame, kas katsetame 😉

    Meeldib

  2. Erika Says:

    20. jaan. tõmbasin oma arvutisse selle toreda proge. Kuna täna minu arvuti restarte hakkas tegema, siis skanneerisin igaks- juhuks viirusetõrje Emsisoft anti-malwarega ja see leidis sellise asjakese- Trojan-PWS.Win32.VKont!IK- File: C:\Program files\Digiarty\DAPlayer\ DAUpdate.exe

    Meeldib

  3. Adam Says:

    Hi There,

    This is Adam from Digiarty Support Team.

    We have done a series of tests after we saw this post.
    We are here to clarify that the Emsisoft anti-virus is a false detection.
    For more information about the result, please visit: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1430143d1daa02645aef669e77bfff11b69c73c615bd9b129a7512bde8693374-1296013369

    We are a formal and legal software developer and have never done anything to infringe user’s interests and privacy.
    daupdate.exe is only for online update, no other functions.

    If you come across anything wrong, please go to our official forum http://forum.winxdvd.com/ for help.
    ————————————————————————————–
    Hi There,

    See on Adam Digiarty Support Team.

    Oleme teinud mitmeid katseid pärast nägime seda postitust.
    Me oleme siin, et selgitada, et Emsisoft Anti-Virus on vale avastamist.
    Lisainformatsiooni tulemus, palun külasta: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1430143d1daa02645aef669e77bfff11b69c73c615bd9b129a7512bde8693374-1296013369

    Meil on ametlik ja legaalse tarkvara arendaja ja ei ole kunagi teinud midagi rikkuda kasutaja huve ja privaatsust.
    daupdate.exe on ainult online update, ei ole muud funktsiooni.

    Kui olete kohanud midagi valesti, siis minge meie ametlik foorum http://forum.winxdvd.com/ abi.

    Meeldib

    • Priit Says:

      Thank You very much, Adam!

      Your post explains all.
      Google Translate is a good but not very good, that’s why I re-translate some of the key phrases in the Estonian language.

      Adam Digiarty tarkvara arendusmeeskonnast ütleb, et Emsisoft tõrjeprogramm eksis (false detection ehk false positive) nimetades üht player´i funktsioonidest pahatahtlikuks. Nende meeskond ei tee programmide arendamisel kunagi midagi sellist, mis võiks kahjustada kasutajate huve või privaatsust. daupdate.exe eesmärgiks on ainult programmi uuendada (värskemate video või audio koodekite vastu või parandada mõni esilekerkinud viga) ja see ei oma mingeid teisi funktsioone.

      Minu kommentaar:

      Olles aastaid tegelenud arvuti turvalisusega, mainisin ka ise Erikale vastuses intuitsiooni- ja programmi ekstra ülekontrollimise põhjal, et tegemist võib olla Emsisoft Anti-Malware poolt põhjustatud eksimusega trooja avastamisel. (Loomulikult ei saa ma väita, et minu intuitsioon alati õige on). Arvasin ka Erika kommentaari lugedes, et arvuti restarte võib põhjustada mingi teine viirus või trooja, mis on märkamatult tema arvutisse lipsanud. Kuid ei saa välistada ka seda, et DAPlayer lihtsalt ei sobi Erika arvuti süsteemiga.

      Ühest võimalikust variandist, miks võis Erika arvutisüsteem olla nakatunud salapärasesse troojasse (just DAplayer paigaldamise ajal ja järel), mis installeerus arvutisse ilma kasutaja teadmata, sellest püüan kirjutada üsna pea.

      Meeldib

  4. Adam Says:

    Millions of thanks, Priit

    That really helps a lot.

    Meeldib


Lisa kommentaar