Ilmateade ja kell arvuti ekraanile – tasuta HTC Home

Ilm arvutiekraanileKüll on mugav, kui arvutiekraanil on ilmateate rakendus, et ei peaks hakkama internetist otsima vastavatelt teenusepakkujatelt, milliseks tänane ilm kujuneb, kui palju sooja või külma lubatakse päevaks ja ööks, lisaks saaks vaadata ka tuulekiirust. Tasuta HTC Home pakub ilmaprognoosi tänaseks ja neljaks järgmiseks päevaks, lisaväärtusena on kaasas ka digitaalne kell, et ka arvutist kaugemal olles näeks selgesti ja suurelt arvutiekraanilt kellaaega.

HTC Home sobib Windows XP, Vista ja Windows 7 operatsioonisüsteemidele (32-bit ja 64-bit), soovi korral võivad ka näiteks HTC nutitelefonide omanikud selle vidina (widget) seadmesse paigaldada.

Ilm arvutiekraanil

Installeerimisel tuleb arvestada, et arvutis peab olema või siis peab tirima eelnevalt Microsoft.NET Framework 4, mille saab siit.

Kell arvutisseIlmateade arvutiekraanile

NB! Paigaldamisel pakub rakendus mitmeid mittevajalikke reklaamprogramme tirimiseks! Kui hoolega ei vaadata, millele nõusolek antakse, siis saate mõttetult arvutit koormavaid rakendusi lisaks. Kui siiski kogemata insatallerisite arvutisse näiteks Delta Toolbar´i, programmi Optimizer Pro, PC Performer´i või muud, eemaldage see käsitsi või kasutage näiteks programmide eemaldamise programmi Iobit Unistaller või Advanced Uninstaller.

Kell ja ilmateade arvutisseBest Weather widget to desktop

Best Clock widget to desktopKui ilmarakendus on paigaldatud, siis esmalt määrake linna asukoht, mille kohta soovite igapäevaselt ilmaprognoosi saada. Seejärel võite juba sätetes valida, kuidas ja mida te soovite sellele juurde lisada, näiteks tuule kiirust. Samuti võite valida erinevaid välimusi, mis teile ja teie arvutiekraanile sobiks. See kõik on näidatud ka videos.

Kindlasti aga kohe uuendage programmi värskemate andmebaasidega (Options –General – Update – Check Now), sest tegemist on animeeritud rakendusega ja uusi efekte lisatakse aeg-ajalt juurde. Näiteks, kui äike on, siis sähvivad ekraanil ka piksenooled, kui vihma sajab, siis piisad langevad ja pole ime, kui ka autoklaasi kojamees pühib üle ekraani. Kui pilvine ilm, siis mustad pilved lainetavad üle rakenduse.

Clock and weather widget

Kui soovite rakendusele lisasid tirida, näiteks Facebook FriendStream vidinat, siis lisade leht asub siin. Arvutisse võib tirida ka rakenduse portatiivse ehk kaasaskantava versiooni HTC Home kodulehelt.

Ekraanile paigutatakse kolm ikooni – kell, ilm ja fotod. Fotode ikooniga saate endale meeldivaid pilte ekraanile kuvada, ilma rakendust kasutades saategi ainult ilmateate arvutisse, kella avades saate valida, et nii kell kui ka ilmaprognoos oleksid nähtaval ja saab ka analoogkella valida. Video lõpus on ka neid vidinaid minutijagu näidatud.

Kell ja ilmadeade arvutisse, tutvustav video:

arvutiturve.wordpress.com

2 kommentaari to “Ilmateade ja kell arvuti ekraanile – tasuta HTC Home”

  1. Glary Utilities Pro tasuta – populaarne Windows süsteemide hooldusprogramm | Arvutiturve Says:

    […]  Scott´s Gmail Alert ja kuu-või aastakalender Ultimate Calendar või kell-imateade ekraanil HTC Home, siis uuel versioonil on komme need kõik alglaadimiselt kustutada. Kui teil sama juhtub, siis […]

    Meeldib

  2. Best Clock and Weather widget to desktop – Free HTC Home Tecnologia y Avances » Cocina online Says:

    […] More info in here: Ilmateade ja kell arvuti ekraanile – tasuta HTC Home […]

    Meeldib


Lisa kommentaar